Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

Streetwear Evolution ApS
Telegade 1, 1th
2630 Taastrup
CVR nr.: 41871539
Telefon: 29860056
Email: Info@streetwearevolution.dk

Priser

Hos Streetwear Evolution tager vi forbehold for eventuelle fejl i vores angivne priser. Endvidere forbeholder vi os ret til at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udsolgte varer.

Vi forbeholder os retten til at annullere en ordre ved prisfejl, eller hvis vores samarbejdspartnere mod forventning, ikke kan få den bestilte størrelse hjem. Vi arbejder i en branche med sjældne varer som nogen gange besværliggøre leveringen/fremskaffelsen af produkterne.

Betaling

Streetwear Evolution modtager betaling med Visa / MasterCard  / Viabill / MobilePay / Anyday. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og inkl. moms, dog skal der tages forbehold at nogle varer på hjemmesiden sælges under “brugtmoms-ordningen”. Ser du ikke et momsbeløb når du går til kassen, så er det fordi din valgte varer er købt på brugtmoms-ordningen, og du vil derfor ikke som momsregistreret have fradrag for momsen. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

Levering

Streetwear Evolution stræber efter at sende ordre indgået inden kl. 12 samme dag, ordre herefter sendes næstfølgende hverdag.
Vi sender til hele EU. Fragtpriser fra 35 kr i Danmark.
Vi leverer ikke til udlandet og ikke til Færøerne og Grønland.
Dine varer sendes med GLS, DAO eller PostNord efter eget valg.
OBS: Hvis der ikke er plads på udleveringsstedet bliver pakken flyttet til nærmeste udleveringssted, hvilket du får besked om. Opstår der problemer, kontakt da kundeservice.
Der sendes varer ud alle ugens dage.

Dag-Til-Dag levering med GLS ved ordre inden 12:00 (Bemærk venligst GLS kun leverer i hverdagene).
Du kan forvente at modtage pakken 2-4 dage efter afsendelse med DAO.
Du kan forvente at modtage pakken 1-5 dage efter afsendelse med Postnord.

For visse varer gælder særlige leveringsvilkår. Betingelserne vil fremgå specifikt forud for køb af disse varer.

Europe Shipping: Prices from 84dkk (See exact shipping price at checkout)
Europe Shipping: 2-5 working days (Please note: Sizes marked with a “*” is a pre-order. Allow up to 7 working days for these to be shipped)

Prisgaranti

Hos Streetwear Evolution vil vi yde Danmarks bedste service, til Danmarks absolut bedste priser! Derfor tilbyder vi også prisgaranti på alle produkter på vores webshop.

OBS: For at kunne prismatche, kræver det at dit ønskede produkt og størrelse er tilgængeligt på en anden dansk webshop med et registreret dansk CVR-nummer. Du kan gøre brug af din prisgaranti ved at henvende dig til os på mailen: kontakt@streetwearevolution.dk eller facebook/instagram, med et link til produktet hos den af vores konkurrenter du ønsker at prismatche.

Du kan læse mere om vores prisgaranti lige her: Læs mere

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen. Det er op til Streetwear Evolution og vurdere om produktet/ydelsen har været håndteret forkert af kunden. Du skal reklamere i “rimelig tid” efter du har opdaget manglen/fejlen. Vi anbefaler at du reklamerer senest 2 måneder efter dit køb. Streetwear Evolution dækker returneringsomkostninger i en rimelig omfang, og tager ikke forbehold for evt. tab ved forsendelse retur til os.

VIGTIGT!!
Da vi forhandler sjældne/eksklusive sneakers, som også anses som samlerobjekter, er det meget vigtigt, alt tilbehør til dit produkt gemmes i tilfælde af en evt. reklamation. Det vil sige både skoæsken, skoene, ekstra snørrebånd og andet tilbehør der er fulgt med til skoene.
Kontakter du os vedr. en reklamation, og mangler noget af det originale tilbehør, så vil vi anse det som et værdi-tab, og derfor fratrække dette værdi-tab på reklamationen

Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelseretten sendes til:
Streetwear Evolution ApS
Telegade 1, 1th
2630 Taastrup
Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.

Refusion

Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende bankoplysninger i form af regnr og kontonr, så det aftalte beløb kan overføres. Disse oplysninger kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen.

Fortrydelsesret

Der gives 90 dages fuld returret på varer købt i vores webshop.
Perioden regnes fra den dag;
– Hvor du modtager ordren.
– Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis eller af flere omgange.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde.
Fortrydelse skal anmeldes til os senest 90 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen. Meddelelsen skal gives pr. mail på kontakt@streetwearevolution.dk. I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. Ønsker du at sende varen retur til os, skal du udfylde den vedlagte Returseddel og sende varen til:
Streetwear Evolution ApS
Telegade 1, 1th
2630 Taastrup

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.

Returlabel til os kan købes på følgende link: https://return.shipmondo.com/streetwearevolution

Returning from outside Denmark? Fill out the return-form recieved in your package, and ship your product back to us at the address stated below:

Streetwear Evolution ApS
Telegade 1, 1th
2630, Taastrup
Denmark

You are responsible for covering the shipping cost back to us
Need help to return? Send os an email at kontakt@streetwearevolution.dk and we’ll do our best to help you further

Returnering

Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har gjort brug af din fortrydelsesret. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind. Du skal vedlægge den udfyldte returseddel.
Du bærer risikoen for varen fra tidpunket for varens levering og til, vi har modtaget den retur.
Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Varens stand ved returnering

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer. Du kan med andre ord prøve varen, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.
Bemærk venligst: Vi forhandler sjældne sneakers/tøj i en forholdsvis høj prisklasse, og forventer derfor også skoene bliver passet ordentligt på når de prøves. Skoene må prøves på indendørs (Gerne et forholdsvis rent sted), men må under ingen omstændigheder benyttes udendørs hvis de skal returneres. Det samme gælder for den originale skoæske – den bærer også en del af værdien, og skal derfor også returneres med skoene i ordentlig stand.

Hvis varen er prøvet udover, det ovenfor beskrevet, betragtes den som brugt. Hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi på modtagelsestidspunktet – af returneringen. Det er op til Streetwear Evolution udelukkende at vurdere varens handelmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså afprøve varen uden egentlig at tage den i brug.

Tilbagebetaling

Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os retur.
I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købs-beløbet.
Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes det fulde beløb for produktet,  så længe der ikke er unødig forsinkelse og varen er sendt senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten. Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, med mindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Konkurrencebetingelser

Generelle vilkår og deltagelse i kampagnen
Udbyder af skrabe kampagne er:
Streetwear Evolution ApS
Telefon: 29860056
CVR: 41871539
Sådan deltager du
– Klik på deltag og udfyld navn, email og evt. adresse samt telefonnummer.
– Du kan kun deltage i konkurrencen en gang. Konkurrencen er ikke købsbetinget.
– Ansatte i Streetwear Evolution eller medlemmer af dennes familie må ikke deltage i konkurrencerne.
– Konkurrencen løber fra d. 16. maj 2022 til 30. juni 2022.
Udtrækning af vindere
– Du har mulighed for at vinde ved at skrabe 3 ens eller via lodtrækning, lodtrækning forgår den dag hvor kampagnen slutter.
– Hvis du vinder modtager du en mail med information om gevinsten.
– Ved at deltage i konkurrencen accepteres det, at Streetwear Evolution må offentliggøre navn og by på vinderen/vinderne på de medier Streetwear Evolution anvender.
– Vinderne modtager deres præmie umiddelbart efter, at de har fået at vide, at de har vundet.
– Det kan forekomme på gevinster at der vil være en tidsfrist for indløsning eller afhentning af præmier.
Præmier
– Du kan se præmieoversigten under gevinster
– Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter eller andre varer.
– Deltagelsen er gratis, og hver person kan kun deltage en gang.
– Forsøg på snyd og brug af falsk navn og e-mail adresse medfører udelukkelse fra konkurrencen.
Brug af persondata
– Ved deltagelse i konkurrencen gives samtidig samtykke til registrering af navn og øvrige nødvendige kontakt oplysninger
– De oplysninger, som afgivet i forbindelse med kampagnen, vil blive brugt i forbindelse hermed.
– Data kan ikke bruges af tredjepart.
– Streetwear Evolution er forpligtet til beskyttelse af deltagernes privatliv.
– Alle personlige data som overdrages ved tilmeldingen, opbevares under sikre forhold.
– Data opbevares kun så længe, der er saglig grund hertil.
– Du har ret til indsigt i den data, der er registreret om dig. Henvendelse sker til Streetwear Evolution.

Cookie- og privatlivspolitik

Vil du læse mere om hvordan vi behandler cookies, så tryk her: https://www.streetwearevolution.dk/privatlivspolitik-1/

Klagemuligheder – oversigt og links:

Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk

Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: Info@streetwearevolution.dk