100% sikker betaling Skandinaviens største udvalg af sjældne sneakers Prisgaranti 100% ægte vare 12.000+ glade kunder 100% sikker betaling Skandinaviens største udvalg af sjældne sneakers Prisgaranti 100% ægte vare 12.000+ glade kunder 100% sikker betaling Skandinaviens største udvalg af sjældne sneakers Prisgaranti 100% ægte vare 12.000+ glade kunder 100% sikker betaling Skandinaviens største udvalg af sjældne sneakers Prisgaranti 100% ægte vare 12.000+ glade kunder

0
0
Subtotal: kr.
Ingen produkter i kurven

100% sikker betaling Skandinaviens største udvalg af sjældne sneakers Prisgaranti 100% ægte vare 12.000+ glade kunder 100% sikker betaling Skandinaviens største udvalg af sjældne sneakers Prisgaranti 100% ægte vare 12.000+ glade kunder 100% sikker betaling Skandinaviens største udvalg af sjældne sneakers Prisgaranti 100% ægte vare 12.000+ glade kunder 100% sikker betaling Skandinaviens største udvalg af sjældne sneakers Prisgaranti 100% ægte vare 12.000+ glade kunder

Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

Streetwear Evolution ApS 
Fjortenskæppevej 9 
4000 Roskilde
CVR nr.: 43628704
Email: Info@streetwearevolution.dk

Priser

Hos Streetwear Evolution tager vi forbehold for eventuelle fejl i vores angivne priser. Endvidere forbeholder vi os ret til at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udsolgte varer.

Vi forbeholder os retten til at annullere en ordre ved prisfejl, eller hvis vores samarbejdspartnere mod forventning, ikke kan få den bestilte størrelse hjem. Vi arbejder i en branche med sjældne varer som nogen gange besværliggøre leveringen/fremskaffelsen af produkterne.

Betaling

Streetwear Evolution modtager betaling med Visa / MasterCard  / Dankort / American Express / Mobilepay / Viabill / Apple Pay / Google Pay. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og inkl. moms, dog skal der tages forbehold at nogle varer på hjemmesiden sælges under “brugtmoms-ordningen”. Ser du ikke et momsbeløb når du går til kassen, så er det fordi din valgte varer er købt på brugtmoms-ordningen, og du vil derfor ikke som momsregistreret have fradrag for momsen. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

Levering

Streetwear Evolution stræber efter at sende ordre indgået inden kl. 12 samme dag, ordre herefter sendes næstfølgende hverdag.
Vi sender til hele EU. Fragtpriser fra 35 kr i Danmark.
Vi leverer ikke til lande uden for Europa.
Dine varer sendes med GLS, DAO eller PostNord efter eget valg.
OBS: Hvis der ikke er plads på udleveringsstedet bliver pakken flyttet til nærmeste udleveringssted, hvilket du får besked om. Opstår der problemer, kontakt da kundeservice.
Der sendes varer ud alle ugens dage.

Dag-Til-Dag levering med GLS ved ordre inden 12:00 (Bemærk venligst GLS kun leverer i hverdagene).
Du kan forvente at modtage pakken 2-4 dage efter afsendelse med DAO.
Du kan forvente at modtage pakken 1-5 dage efter afsendelse med Postnord.

For visse varer gælder særlige leveringsvilkår. Betingelserne vil fremgå specifikt forud for køb af disse varer.

Europe Shipping: Prices from 84dkk (See exact shipping price at checkout)
Europe Shipping: 2-5 working days (Please note: Sizes marked with a “*” is a pre-order. Allow up to 10 working days for these to be shipped)

Prisgaranti

Hos Streetwear Evolution vil vi yde Danmarks bedste service, til Danmarks absolut bedste priser! Derfor tilbyder vi også prisgaranti på alle produkter på vores webshop.

OBS: For at kunne prismatche, kræver det at dit ønskede produkt og størrelse er tilgængeligt på en anden dansk webshop med et registreret dansk CVR-nummer. Du kan gøre brug af din prisgaranti ved at henvende dig til os på mailen: kontakt@streetwearevolution.dk eller facebook/instagram, med et link til produktet hos den af vores konkurrenter du ønsker at prismatche.

Du kan læse mere om vores prisgaranti lige her: Læs mere

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen. Det er op til Streetwear Evolution og vurdere om produktet/ydelsen har været håndteret forkert af kunden. Du skal reklamere i “rimelig tid” efter du har opdaget manglen/fejlen. Vi anbefaler at du reklamerer senest 2 måneder efter dit køb. Streetwear Evolution dækker returneringsomkostninger i en rimelig omfang, og tager ikke forbehold for evt. tab ved forsendelse retur til os.

VIGTIGT!!
Da vi forhandler sjældne/eksklusive sneakers, som også anses som samlerobjekter, er det meget vigtigt, alt tilbehør til dit produkt gemmes i tilfælde af en evt. reklamation. Det vil sige både skoæsken, skoene, ekstra snørrebånd og andet tilbehør der er fulgt med til skoene.
Kontakter du os vedr. en reklamation, og mangler noget af det originale tilbehør, så vil vi anse det som et værdi-tab, og derfor fratrække dette værdi-tab på reklamationen

Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelseretten sendes til:
Streetwear Evolution ApS 
Fjortenskæppevej 9 
4000 Roskilde

Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.

Refusion

Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende bankoplysninger i form af regnr og kontonr, så det aftalte beløb kan overføres. Disse oplysninger kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen.

Fortrydelsesret

Hos os har du altid 60 dages returret på alle produkter købt over vores webshop! 

Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren. 

Du kan ikke fortryde købet ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.

Vi tager ikke pakken retur hvis:

  • Varerne ikke fremstår som nye.
  • Returfristen på de 60 dage er overskredet.
  • Varerne ikke er pakket forsvarligt ind.
  • Varerne har været udsat for røglugt eller lignende.
  • Hangtags eller mærker er fjernet/beskadiget.
  • Varene ikke er de oprindelige vi har sendt dig.
 
Du kan oprette en returnering igennem dette link: https://return.shipmondo.com/streetwear-evolution
 
Returneringsomkostninger skal du selv afholde. 

*Printer påkrævet. Pakkelabelen vil blive leveret som en PDF-fil. Det er derfor nødvendigt, at du har adgang til en printer, så du kan udskrive den.

Vedlæg venligst retur-sedlen, du modtager sammen med din returlabel, i returforsendelsen.

HUSK at få en kvittering ved indlevering af pakken, da dette er dit bevis på at du har indleveret pakken.

Overstiger ordrens værdi 4500 DKK inkl. moms, skal vi kontaktes forinden returnering – da pakken i et sådan tilfælde skal sendes som en værdiforsendelse.

Brug for hjælp til returnering? 

Kontakt os på mail: kontakt@streetwearevolution.dk så hjælper vi dig der. 
Vi bestræber os på at svare indenfor 24 timer (ofte svarer vi indenfor 30-60 min.)

Returning from outside Denmark? 

 Please send us an e-mail at kontakt@streetwearevolution.dk and we’ll do our best to help you further.

Make sure to include your order number in the e-mail, so we can look up your order.

You are responsible for covering the shipping cost back to us 

Varens stand ved returnering 

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer. Du kan med andre ord prøve varen, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. 

Bemærk venligst: Vi forhandler sjældne sneakers/tøj i en forholdsvis høj prisklasse, og forventer derfor også skoene bliver passet ordentligt på når de prøves. Skoene må prøves på indendørs (Gerne et forholdsvis rent sted), men må under ingen omstændigheder benyttes udendørs hvis de skal returneres. Det samme gælder for den originale skoæske og eventuelt medfølgende tilbehør – det bærer også en del af værdien, og skal derfor også returneres med skoene i ordentlig stand. 

Hvis varen er prøvet udover, det ovenfor beskrevet, betragtes den som brugt. Hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi på modtagelsestidspunktet – af returneringen. Det er op til Streetwear Evolution udelukkende at vurdere varens handelmæssige værdi. 

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså afprøve varen uden egentlig at tage den i brug. 

Tilbagebetaling 

Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os retur. 
I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købs-beløbet. 

Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes det fulde beløb for produktet,  så længe der ikke er unødig forsinkelse og varen er sendt senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten. Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, med mindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. 

Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den. 

Cookie- og privatlivspolitik

Vil du læse mere om hvordan vi behandler cookies, så tryk her: https://www.streetwearevolution.dk/privatlivspolitik-1/

Klagemuligheder – oversigt og links:

Har du en klage over et produkt, købt i vores webshop, kan der sendes en klage til:
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk

Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: Info@streetwearevolution.dk